søndag den 25. september 2016

intra



ok, nok om tyndt spyt og pis der skummer.

tillader mig istedet halvsent at sige 'fedest' med optagelsen på drømmeuddannelsen. var det noget med literaturwissenschaftlich computeridræt? det er jo enormt stort. nu handler det om for vilde udfordringer og voldsomt spændende mennesker, der bare tænder så sygt på det samme, som du har brændt for længe.

men hør her.
din rustur skal nok blive top bøvet og super sunny-beachagtig men mest af alt fucking irrelevant. så knæk dog koden og log ind på intranettet (det hedder vist nok absalon - mega sprød hjemmeside)og sæt flueben ved dem, der ikke går med ankelsokker. jeg mener, dem der ku være klar på et get-down, der ik er så fucking useriøst og alkoholistisk. hvis du er med.
dig?
nå. konceptet er dejligt og enkelt nok. altså, ind på nettet og gi et holla om bogfest hjemme hos dig. alle tager en bog med, som de tænker siger et eller andet om noget tredje. 

selv ville jeg nok være normeren nok og fremhæve en kladde af johs vj, lidt space-futurisme fra durban, eller noget nyere knæk om nachos evt.

for ja, du har læst og fattet joyce. og nu skal du byde på grappa ogeller skinny bitches. for folk må skam gerne skyde den, men mildt, og helst på et plan, hvor alle stadig kan cykle hjem eller klare den ind i en taxa. stil mere imod noget chillcrunk og sidpågulvetish. for er der måske nok designguldaldermøbler til alle eller hvad? yoga-pilatesmåtter kan også gøre det.

har du et tv, må det ind i skabet for en stund. og din useriøse roomie sender du fx på boljsefabrikken, så der er plads i forældrekøbet til dit nye studiecrew. præsenter dem istedet for dit teudvalg og det hippe stentøj, som du faldt over i vienna. fortæl, at det faktisk var en ret sjov, lille forretning.

tøj er som sådan ikke omdrejningspunktet. men kast dig fx ud i et fornuftigt bjergbestigeragtigt look. den østeuropæiske joggingstil er fed men slidt, lidt infantil og ikke intellektuel overhovedet.
alternativt, gå med halsklud og blazer i fløjl.

er de sultne? givetvis. så gi dem suppe og tal lidt om fond. hjemmekogt fond og flight mode på mobilerne. nu handler det om det skrevne ord, venner. snak så meget som muligt om dikotomier, og om hvor sygt binært noget er.

her ser du en lille liste med fede ord, der kan få dine univenner og alle de andre tabere i auditoriet til at tro, at du er knivskarp og velforberedt:

intersektionelt!
diskursivitet!
paradigmeskift!
dikotomitænkning!
emancipation!
ontologisk!
jürgen habermas!
heteronormativ matrice!
diakroni!
post-positivisme!
biomagt!
nekroæstetik!
appropriering!
metadialog!

musikken bliver du nok også nødt til at ha overvejet. så gå ambient. island er desværre passé - nu er det vist polens tur. test måske lidt shaman-shit på holdet. sjæl. men hold det til fede cder, som du har brændt. spotify er for posers. forestil dig, at du har hyret dig selv som den dæmpede dj studielån. hva siger de til astralmeditationsmusik? ja. og spørg så dine gæster om deres holdning til den frekvens, de svinger på. 

hohoho, hvem i helvede har btw medbragt jack kerouac?
2014 har lige faxet angående muligheden for at få sin litteratursmag tilbage.

seriøst, er der ingen andre her der hører strobesang?
det er fandme så crucial at ha holdning. så stå nu for noget og forsvar det et i helt akademisk kvarter eller to.

grundliggende kan du vælge ml to retninger på uni. rød pille, blå pille. lissom i cyberpunkerfilmen matrix. systemtænkeren overfor noget med et yndlingschakra? ha kant, hæld til hegel. heidegger du husserl, eller er du helt kuhn?
men achtung babe. pas lige på du ik scorer en potentiel bachelormakker for tidligt i processen.

som arrangementer skrider frem, er der nok et par gæster, der er mere på at ramme køderen, eller en afterparty i pumpehullet, men det er fint. se på det. alle har frie hænder. længere er den ik.

1 kommentar:

  1. total grineren blog :-) fed sans for deltajerne selv ankelstrømper er nævnt :-)

    SvarSlet